На 21 декември Благо Георгиев празнува рожден ден. По традиция ще прекара празника с приятели в нощно заведение, което за сега пази в тайна. Тази година до него ще е и най-важният човек в живота му в момента - майката на детето му Христина. Двамата се събраха в края на лятото след като Благо се отрезви и заряза мимолетната си авантюра - фолкпевицата Лияна. Сега с Христина са се върнали за празниците от Грозни, където Георгиев играе в местния "Терек".

В разговор с Lifestyle.bg футболистът призна, че миналото е вече зад гърба му и с нетърпение чака Новата година, за да започне живота си начисто.

Благо твърди, че вече е забравил всичко случило се между него и Лиана: „Не знам коя беше тази. Не искам да си спомням", заяви футболистът с равнодушен глас - "Сега гледам само напред, към общото ни бъдеще - тримата с дъщеря ни. Важното е, че всичко свършва с хепиенд".

Дълбоко суеверният Благой Георгиев призна, че в крайна сметка наистина има нова любов. Това не е коя да е, а деветмесечната му дъщеричка Йоанна. "Тя е смисълът на живота ми.", сподели в разговора нитой. - "Няма да се изморя да гледам как расте и как се променя. Всичко, което си пожелавам занапред е свързано с нея."

Георгиев потвърди още, че спазва стриктно Коледните пости. 40 дни преди празника не яде месо, не пие и ... не прави секс.

„Как издържам ли? Свикнал съм. Правя го от 12 години", признава той.

Днес на празника си, Благо пак няма да пие, но пък ще се наслаждава на Хриси и ще се забавлява с приятелите си. "Не искам подаръци, важното е, че приятелите ще са с мен", завършва философски футболистът.