Калина Паскалева - авторката на "Дневниците на една курва", отново се опитва да "взриви" медийното пространство. Този път изкусителката вади пореден компромат срещу Благой Георгиев.


Преди време в своите разкази тя бе написала история именно за него и постоянните му изневери, с което навреди на футболиста, който наскоро стана татко за втори път. Приятелката му Христина го дари с наследник - Давид, но радостта от новия член в семейството не бе дълга, тъй като "новината" за изневерите на Благо покоси доброто настроение в дома му.


Сега Калина отново компрометира футболиста, като извади чат с него по телефона. Разменените съобщения са от 27 август 2012-а, а спортистът е записан в телефонния й указател с буквата "Г" (Георгиев). Въпросните sms-и показват, че двамата се познават доста задълбочено и твърде лично.


"Внимавай, ще изгориш!" - Я какво открих в една архивна папка. Много скоро четете в "Дневниците на една курва"!", пише г-ца Паскалева и така дава заявка, че е подготвила нова порция изненадващи истории. /Lifestyle.bg


Ето и самия диалог:


Тя: "Прав беше, че изгорях, но не от слънцето"


Той:"От мен ли пак"


Тя: "Ти как мислиш"


Той: "Цяла България ли ще ме вини пак хахаха"


Тя: "Хаха, нека те вини... пука ли ти"


Той: "Много дааа"


Тя: "Хаха, личи си... Искам те"


Той: "И аз теб"


Тя: "Вземи си ме... Обещавам да те слушам"


Той: "Лъжеш"