Играчите от мъжкия отбор на Балкан, техните треньори и шефовете на клуба превърнаха празничната вечер по случай Коледа и Нова година в истински купон. Заедно със своите половинки те  създадоха невероятна атмосфера, която преливаше от настроение. Това стана в неделя вечерта, непосредствено след първата тренировка на отбор след Коледните празници, а домакините от ресторант Роял бяха създали такава обстановка, в която нямаше как купонът да не се случи.


Тон даде старши треньорът Петър Клечков, който още с първото хоро събра на дансинга всички баскетболисти. В танците с неподозирани умения блесна Дуейн Мортън - той направи трипъл-дабъл от български хора, при които се справяше отлично с неравноделните тактове, попфолк  и дори балкански белиденс, като през цялото време искрената му усмивка не слизаше от лицето му.


 Това с тактовете, и не само  с неравноделните, не се удаде кой знае колко на Крум Дойчинов, но въпреки това той искрено се забавляваше. За Крум домакините бяха подготвили специална изненада - той бе поканен на танц от малко спретнато девойче, облечено като джудже, и въпреки огромната разлика в ръста двамата изиграха затрогващ танц.


Най-впечатляващ във всички денс жанрове бе Кирил Райков, а в тандем  със свръхелегантното си гадже  бяха просто неотразими. Освен това Киро, заедно със Станимир Маринов, изиграха едно запомнящо се Еленино хоро. Любо Лилов и неговата приятелка също се представиха на доста високо ниво. Много звезди в очите през цялото време огряваха лицата и на семейното дуо Данчо Бозов и Теди Петрова, а техният кум Жоро Давидов отново излъчваше характерния иронично-духовит стил на поведение. Всички момчета изненадаха своя капитан - Данчо Бозов, като го поздравиха с турбо-хита "Не мо'а се запра!", визирайки страхотното му представяне във всички мачове. Искрено се забавляваха и Митко Филипов и Емил Бинев, като последният улови с фотоапарат тънки моменти от действията на своите съотборници.


Главният треньор на школата на подрастващите на Балкан Миле Протич също получи своята главна роля в шоуто. Сърбинът с внушителна фигура демонстрира истински певчески умения на стари юго евъргрийни. Легендата Георги Христов пък получи специален поздрав от играчите, а със своя дълбок  тембър н певицата му пожела да ги учи така, че да станат добри колкото него. Дай, Боже, да се случи - ако не на всички, то на повечето.

Страхотно настроение бе обхванало и членовете на ръководството на клуба и техните семейства - Владо Иванов и Сашо Атанасов. Президентът Иван Гавалюгов бе щастлив да види неподправеното настроение, което бликаше от всички присъстващи, той също получи поздрав от играчите, като искрено се зарадва, че фамилията му бе произнесена съвсем точно, което не се случва точкова често.


Огромната изненада дойде от домакините на ресторант Роял - главният шеф Петър подари за купона огромна торта със снимката на отбора след спечелването на бронзовите медали. Самата торта, освен красива, бе и много вкусна.


Всички хубави неща обаче си имат и своя край. Като по команда, точно в полунощ, играчите си тръгнаха. Само след два дни - в сряда, им предстои последният за календарната 2010 година мач - гостуването на Левски.