Къде и с кого ще прекараш празниците тази година?

Както винаги, ще бъда на работа. На Коледа ще съм в София, а на Нова година - в Пловдив и Куклен. Аз обичам работата си толкова много, че за мен  е невероятно удоволствие да споделя празничните мигове с хората, които харесват моята музика. Усещането как караш хората да се усмихват, да се забавляват и да видиш радостта в очите им, е неописуемо и не може да се сравни с друго.

Какъв подарък искаш да получиш за Коледа?

Не си пожелавам нищо материално, а само здраве за мен, семейството ми и всички мои близки и приятели. Надявам се, че ще прекараме повече време заедно.

А кой е най-ценният ти коледен подарък досега?

Обикновено аз съм този, който прави подаръци. Обичам да изненадвам своята съпруга, а също и двамата си сина и то най-вече без повод. Мисля, че когато е неочаквано, е много по-приятно.

Вярваш ли в чудеса и мислиш ли, че стават чудеса на Коледа?

Вярвам, че съществуват много неща, които науката не може да обясни. Пък и е хубаво човек да вярва в чудеса. Така не спира да се надява, че животът ще му поднесе нещо по-добро. А тази вяра кара човек да не се отказва от мечтите си и не спира да се надява, че те ще се сбъднат.

Какво  желание би искал да ти изпълни дядо Коледа, ако можеше да изпълнява желания?

Хората да станем поне малко по-добри и да почнем  да се отнасяме по-позитивно към живота въобще. Да се научим, когато се случи нещо хубаво или някой направи нещо добро, трябва да го похвалим, защото сякаш повече ни бива да обиждаме и да търсим недостатъци.

Кого искаш да целунеш под имела?

Съпругата ми Валя, с която сме заедно вече повече от 15 години. Любовта ни беше от пръв поглед и продължава и до днес. С удоволствие бих прегърнал и двамата ни прекрасни сина - Фики (15) и Емо (8).

Коя е любимата ти коледна песен?

Много ми харесва „Тиха нощ".

А най-топлият спомен, който пазиш от този празник?

Харесвам всички празници, защото са повод да се съберем с близките си хора, за които в забързаното ежедневие не винаги ни остава време.

Трудна или успешна беше 2010 г. за теб?

Мисля, че беше успешна. Спечелих три награди за Певец на годината - от Фен ТВ, списание „Нов фолк" и радио ,,Романтика". Това е страхотно признание за труда ми. Освен това се появиха много песни в репертоара ми, които се наложиха като хитове  - „Двете сладурани", „Какво направи с мен", „Да го правим тримата" (дует с Азис), „Милионерче"... Особен фаворит ми е последното ми парче „Така ме запомни". Годината има и достоен завършек. Малко преди Коледа на пазара ще се появи и моя макси сингъл „Така ме запомни". Досега не съм издавал такъв продукт. За радост на феновете ще има и бонус-подаръци - CD с предишния ми албум - „2009" и DVD с моите клипове.

В личен план огромна радост ми донесе моят голям син - Фики, който бе приет с пълно отличие в Националното музикално училище „Любомир Пипков" в специалност - Поп и джаз пеене.

Какво успя да свършиш през нея и какво си оставяш за другата година?

Винаги има нещо, което не ти е останало време да свършиш. Тази година, за щастие, имах много участия и може би не ми остана толкова време да отделя на семейството си. Иска ми се догодина ще имаме възможност да прекарваме повече време заедно.

Надявам се през 2011-а да реализирам дългоочаквания си 13 албум, който ще включва поне 20 песни и ще е много различен като звучене. Искам да направя нещо наистина уникално и запомнящо се!

Какво си пожелаваш за 2011 г.?

Да съм жив и здрав, преди всичко. И не само аз, но и всички близки хора. Пожелавам го и на всички читатели на Lifestyle.bg. В професионален план си мечтая следващата година да ми е още по-успешна, да имам още повече хитове, да направя още по-добри клипове, един суперуспешен албум и феновете ми да станат още повече.