Беквокалистката на „Шоуто на Слави" Нели Петкова ще се окаже доста похотлива девойка. Ако се вярва на клюката, Нели е новото гадже на рокаджията от "Ахат" и бизнесмен Денис Ризов.

Бившият съпруг на водещата на сълзливото предаване „Море от любов" Наталия Симеонов и Нели са засичани на няколко пъти да си гукат насаме по столични клубове и ресторанти. Двамата видимо демонстрирали чувствата си и дори не се криели от хорските погледи. Приятелки на певицата допълват, че не се учудват от избора й, защото още от ученическите години тя си пада по дългокоси мъже.

Тогава Нели имала сериозна тригодишна връзка, която завършила катастрофално. Гаджето й я зарязал и тръгнал с най-добрата й приятелка. Това направо съсипало Нели, която се зарекла да не се влюбва повече.

Клюката обвързваше певицата и като тайната приятелка на Слави Трифонов, още в момента, в който той я избра за част от екипа си. Хора зад кулисите на предаването не отричат, че връзката им е истина, но уточняват, че от доста време двамата не са заедно.

Преди да започне романа й с Денис от "Ахат", Нели е имала за кратко авантюра и с братът на рапъра Енчев - Янислав. Според нашите източници младежът се е изфукал на няколко пъти, че е спал с бившата на Дългия.

Госпожица Петкова не коментира публично отношенията си с Денис, а на любопитните отговаря, че гаджето и се занимава с дребен бизнес. Преди време в едно интервю тя сподели:

"Човекът до мен трябва да е интересен, това е основното ми изискване. Нямам стереотипи и не робувам на клишета. Не мога да кажа, че харесвам определен тип мъже. Той просто трябва да ме заинтригува".