Оказва се, че един от хората, до които Галена се допитва за мнение, когато запише нова песен е... гаджето на колежката й Малина. Според думите на Галето той имал нюх и прогнозирал дали ще стане хит дадено парче.

"Краси винаги усеща хитовете, забелязала съм го, тъй като и други мои песни съм пускала на Малина в негово присъствие, преди да излязат официално. Даже Малина казва: "Щом Краси си свири песента, значи... това е!", сподели пред човек на Lifestyle.bg Галена.

Фолкфурията не скри задоволството си, че е една от най-коментираните в жанра, които заслужават да бъдат избрани за "Певица на годината" на предстоящата церемония на "Планета".

"Самата аз не мисля за награди, но хората около мен постоянно засягат тази тема. И дори ме критикуват, защото винаги отговарям, че за мен е важно да имаш работа, дискотеките да са пълни - за мен това е критерият дали си актуален", признава скромно Галя Динята.


"Но все пак, ако кажа, че не искам тази награда, ще е лицемерно от моя страна", допълни още звездата. Според музикалните фенове сериозна заявка за най-желаната награда има и Анелия. Дори в гилдията се обсъждала нейната победа.