Васил Боянов - Азис, който все още продължават да наричат Краля на фолка, е започнал да губи интереса на медиите към себе си. Съвсем естествено - все пак кариерата му е в застой, пък и той се поизчерпа откъм идеи и скандали.

За да възвърне медийната си слава, костинбродският славей трябвало да се бръкне по-надълбоко в джобовете си.

Азис дал 20 хиляди лв., за да може да се появи на връх Васильовден в студиото на бТВ. Васко се обадил в "Новините" с молба за интервю, а оттам го препратили директно към отдел "Реклама", твърди в. "Шоу". Таксата била платена по банков път, по договор за медийно партньорство.

Преполага се, че Васко е цакал хилядарки и за участията си в другите предавания покрая Нова Година. Той беше гост на Вили Сечкова в "В джаза...", после при Иван и Андрей в новогодишната програма, следва "Горещо" и Тайната вечеря на Венета Райкова, за да завърши с интервюто си по бТВ на 1-ви януари.

"Подобно преекспониране е най-малкото подозрително. Азис хвърля луди пари за тотална медийна инвазия, която отново да го върне на върха", твърдят запознати.

Говори се също, че фолкаджията броил по пет хиляди на своите бивши любовници - Коце Ламята, Ники Китаеца, Денислав и Мустафа Лешов, за да се снимат с него на корицата на светско списание. В общата фотография липсва друг познайник от обкръжението на Васко - Боби, в който певецът беше лудо влюбен преди години. Според клюката, въпросният любовник решил, че петте бона са малко и отказал участие във фотосесията