Луксозното подразделение на Toyota, Lexus, представи няколко модификации на свои модели на автомобилния салон в Токио, съобщава automedia.bg Изложени са две версии на IS F с двигател V8 с обем 5.0 литра. Първата е CCS-R (Circuit Club Sport Racer), а втората е Club Performance Accessory.

Вторият модел е дело на TRD (Toyota Racing Department). Оцветен в оранжево, автомобилът изглежда много добре. Има няколко спойлера, дифузьор и капак на двигателя изработен от карбон. Доста карбон има и в интериора. Там се виждат и спортни седалки в оранжево. Окачването също е спортно, ауспухът е от титан.

CCS-R е оцветен в синьо. Колата е с по-ниско тегло, с панели на каросерията от карбон и олекотени стъкла от поликарбонат. В интериора също има много карбон - по таблото, централната конзола и вътрешната част на вратите. Предпазните колани са състезателни, захванати в 6 точки, воланът е малък спортен. Променено е окачването, нови са спирачките и изцяло е сменена изпускателната система.

Представена е и версия на хибридния Lexus CT 200h, който е променен в същото синьо оцветяване. Допълненията по каросерията са от Modellista, седалките от Recaro.