Личният треньор на поп звездата Кейти Пери разкри, че певицата не пропуска да поскача на въже. Тя прави 25-минутни упражнения по пет дни в седмицата.

26-годишната Кайти се доверява на съветите на инструктора Харли Пастернак. Според него кратките тренировки дават по-добри резултати за нея в дългосрочен план.

"Това са интезивни упражнения, които траят 25 минути. По-добре да тренираш често по малко, отколкото по-рядко и по-изморително", заявява Пастернак.

Той разкрива и тайната на звездата: "Кейти обича да скача на въже, това е за кардиото. Скачането е удобно, танцувално и ефективно.

Певицата спазва и строга диета, която включва пет леки хранения дневно. Веднъж седмично тя има право да яде любимите си шоколад и пица.

"Тя има две по-обилни хранения и три много леки. Менюто включва здравословни мазнини, протеини и напитки без захар. Любимото и ястие от моето меню е френският сандвич. Той се прави от филийки хляб, потопени в яйце, пълномаслено мляко и малко захар. Това се запича и се залива със сирене Рикота и ягодов сироп", разказва треньорът на Кейти Пери.