Водещата на "В джаза събота вечер" Виолета Сечкова си осигури гостуването на легендарните "Роксет". Така сексапилната брюнетка отмъкна желаните гости, които ще седнат на бялото диванче до Сечкова, а няма да отидат в "Шоуто на Слави", пише клюки.бг.

Според клюката до последно хората от екипа на гологлавия водещ преговаряли с фирмата, която ще докара култовия дует в България през май и имали уверения, че световноизвестните изпълнители ще отидат на гости при Слави.

В последствие обаче се оказало, че гостите ще отидат при Сечкова. Мълви се, че водещата се възползвала от всичките си връзки, за да постигне тази си цел. Намесва се дори името на половинката й Александър Сталийски, който уредил нещата, като се бръкнал със сериозна сума за "услугата".

Припомняме, че концертът на "Роксет" ще бъде на 29 май в зала 1 на НДК. Друга звезда също ще се изяви пред българските фенове през юни. Това е израелската поп дива Ищар, която заявила, че в България ще гостува само на Слави, тъй като двамата се познават.

На 3 юни Ищар ще пее в летния театър във Варна, а на 5-ти в зала 1 на НДК.