Емил Кошлуков разкрива пред вестник „Супер 19 минути" истината за създаването на общата му продуцентска компания с Вили Сечкова - компанията No Frame.

Първоначално Кошлуков предлагал предавания на други продуценти, но накрая решил да не постъпва балъшки и сам да ги реализира.

Вили и Емил се познавали от много отдавна и решили да рискуват заедно. Всъщност оказва се, че Кошлуков е кръстник на Вили Сечкова. По думите му той е и неин духовен баща, така че те със сигурност не са любовници, защото това би означавало кръвосмешение.

Вили Сечкова е по-младата от двамата, тя постоянно зяпа чужди телевизии и предлага нови идеи, за да развива проектите на продуцентското дуо по bTV и TV7.

Фирмата на Кошлуков и Сечкова държи „Споделено с Камелия", „Какво ви забърка Лео", „5400″, „Нашенци", естествено и „В джаза събота вечер".

Хората смятали за лудост да пуснеш фолк певица (Камелия), която вечер върти гюбеците, да те разпитва за умрялото ти дете. Или италианец със скромни познания в българския (Лео) да ти лафи от телевизора. Към момента тези ходове се считат за успешни!