Луксозната марка на Toyota Lexus нае австралийската суперзвезда Кайли Миног за лансирането на хибридния си модел CT200h.

"Новите ни отношения с Кайли - една световна икона - изпълнител, ще бъдат от голяма полза в подкрепата лансирането в медиите на колата, което всъщност е част от маркетинговия ни план "Тиха революция". Кайли е перфектният посланник за Lexus...Тя има енергията, стила и изключителна публична популярност, което ще докара посланието ни директно до нови клиенти за нас". В допълнение към участието си в телевизионната и печатна реклама, Кайли ще получи и специално персонализиран за нея автомобил CT200h." - се казва в пресрелиза на производителя.

Lexus ще е водещ спонсор на поредното турне на Кайли - "Aphrodite - Les Folies 2011" във Великобритания, което обещава да стане едно от впечатляващите зрелищни и технически комплексни музикални събития на годината.

Миног, която също е и успешна артистка, доказала качествата си в сапунката Съседи на Aussie TV, освен изявите си на певица, танцьорка, модел и дизайнерка сподели: "Много съм доволна, че ще работя заедно с марката за лансирането на този техен модел."