Прочутото семейство Качанови от реалитито "Биг Брадър Фемили" все още не е определило семейния си статус. Смятаният за мъж под чехъл Давид дълго време го раздаваше бавачка на малката им дъщеричка, докато палавата танцьорка Елионора се чекнеше по пилони и дори тръгнаха слухове, че се е снимала в порно лента в Италия. Всеобщото мнение, че мухльото се държи за полата на официалната си половинка, защото е бездарен, обаче взе обрат. Давид е завъдил ново гадже и то не каква да е жена, а фолкпевица, пише kliuki.bg.

Давид е сменил дори статуса си във facebook като от „вдовец" е станал обвързан. Елеонорка пък тръби нагоре надолу , че също си има богат любовник, без да се конкретизира кой е той.

Новата възлюбена на Давид не била навлязла още в певческия бранш, а тепърва щяла да се утвърждава там. Тя се борела за договор с "Пайнер". Освен това вече имала дете, като брадъра, само че мъжът и бил в панделата. Засега чехльото го раздвал влюбен, не знаел само какво ще стане, като "затворникът" научи за връзката им.