Елеонора, която доби популярност с участието си в риалити шоуто "Биг Брадър - Фемили" се опитва да остане под светлините на прожекторите с нова провокация. След разголването за еротично списание, тя грейна в чалга клип. Сега брюнетката показва как сексуалните й контакти не се ограничават само до мъже, но може да бъде доста щедра и с другия пол.

В личния профил на Елеонора във Фейсбук се появи предизвикателна снимка, на която се вижда как велинградската принцеса страстно се мляска със своя дружка, а на фотоса не личи много ясно дали въобще двете са си правили труда да облекат по някоя дрешка.

След признанието, че се снима в чужди порно продукции, миньончето едва ли може да изненада някого с неприличното си поведение. Опити й да се изкара примерно момиче предизвикаха смях и подигравки. Малко по-късно тя призна, че сексът с  чернокож я влудявал, затова Палавейска била готова да се снима дори в най-мръсните сюжети, пише kliuki.bg.

Когато вече интересът към предишните й превъплъщения утихна, половинката на чехльото Давид реши, че е време да заложи на нов план - на лесбийски спасителен план. Като че ли и този евтин трик за привличане на внимание ще отшуми доста бързо, но Елеонора е доказала, че не се отказва лесно.