Фолкпевицата Мария претърпя истински провал в известен пловдивски клуб, съобщава kliuki.bg. Дребничката брюнетка се опита да вдигне настроението на гостите с новия си дует с Цветелина Янева "Ко праим са", но опитът имаше обратен ефект.

Мария едва ли е била наясно, че песента е вдъхновила създаването на хейтърска група във Фейсбук "Песента е боклук". Според феновете на модерния попфолк новия дует на Мария и Цветелина Янева е връщане назад в годините, когато чалгата разчиташе на вулгарни текстове и лоша музика. Опитът на Мария предизвика бурни освирквания и трябваше бързо да смени репертоара.

Излагацията продължи с посредствено изпълнение на хита по дискотеките - "Милионерче". Първите аплодисменти се чуха едва когато миньончето запя старите си парчета. Публиката започна да я приема по-дружелюбно след хита на Милко Калайджиев "За да те забравя". Последваха и други изпълнения от репертоара на нейни колежки и аудиторията живна.

Призивите на Отварачката бяха доста жалки в стил: "Кажете какво искате, всичко мога да ви изпея". Това все пак смили купонджиите й и те започнаха да се забавляват от сърце.