65-годишен благоевградчанин бе пребит тази нощ от снаха си и мъжът, с който живее на семейни начала, информира e-79.com.

Около 22.30 часа снощи снахата нахлула в дома на съпруга си, с когото живеят разделени от известно време и взела ден по-рано от уговореното двете им деца. Съпругът й, който е болен, се опитал да й попречи, но тя го блъснала и отвела децата.

Свекърът й Румен Ст. и съпругата му отишли в къщата на мъжа, с когото снахата живеела на семейни начала от известно време. При опита да си вземат обратно внуците от къщата в квартал „Грамада", мъжът и жената се нахвърлили върху Румен, свалили го  на земята и започнали да го ритат, предимно от приятеля на снаха им.

Възрастното семейство подало сигнал до  Центъра за спешна помощ, а пострадалият е транспортиран до благоевградската болница. 65-годишният мъж бил със синини по главата и тялото, избити били и зъбните му протези.

За инцидента е уведомена и полицията. След като е установено, че няма счупвания, пострадалият бил отведен от полицаите, за да подаде жалба.Работата на органите на реда по инцидента продължава.