Най-известният травестит у нас Елза Парини изказа възмущението си по случая Божинов-Николета-Алисия с песен. Варненската "мадама" застанала на страната на Алисия и не криела неприязънта си към Николета, заради което направила римейк на песента "Досещай се сам"  на фолк певицата Емануела.

"Възмутена съм от това, че се опитаха да изкарат Алисия недостойна и лека жена. Николета е много долна и жалка. Дразня се на този тип жени, които се хвалят, че са спали с някой семеен или обвързан мъж", ядосвала се Елза.

Ето го и текста на прословутата песен.

От Николета да намажеш

Припев:

Топ модел под ръка, силиконова долина,                                                                                     тя предлага всичко това.                                                                                                       Искаш от Николета ти да намажеш.                                                                                        Кой подред си сега?                                                                                                              Колко време ще си така?                                                                                                               Скоро ще научиш това                                                                                                             още колко мъжлета тя предпочита.

1. Футболистите ни до един                                                                                                       тя ошета, после яко дим.                                                                                                         Досещай се сам, но по-натам, смешно е, знам.                                                                            Те го заслужават, добре,                                                                                                         тези куци коне.                                                                                                                            В Италия май е сега.                                                                                                                   Как е с дърво ще усетиш тепърва.

2. Проверила те е кой си ти.                                                                                                  Убеди се, че за нея си.                                                                                                     Досещай се сам, но по-натам, смешно е, знам.                                                                           Гледа те с влажни очи, после ще те боли.                                                                             При друг ще отиде и така                                                                                                            кой си подред ще узнаеш тепърва.