На 07 и 08.02.2011 г. в град Перник се проведе регионално първенство по волейбол  за юноши-младша възраст  на регион Струма, който включва областите София, Перник, Благоевград и Кюстендил.
В надпреварата взеха участие девет отбора, които бяха разделени на три групи на база миналогодишно класиране: Група "А" - Пирни-Разлог, Марек-Дупница, Миньор-Перник, група "Б"- Етрополе, Струмска Слава-Радомир, Велбъжд-Кюстендил, Пирдоп и група "В"- Чорни-Брезник, Ботев-Ихтиман, Самоков.
В първа група победител стана отборът на Марек, следван от Пирин и трети остана Миньор. В група "Б" победител е отборът на Етрополе, втори е Струмска слава, трети Велбъжд и четвърти Пирдоп. В група "В" се получи следното класиране: 1.Чорни, 2.Самоков, 3.Ботев.
Първите два отбора от първа група, а именно Пирин и Марек се класират за зоналното първенство, третият от първа и първите отбори от втора и трета група -Миньор, Етрополе и Чорни се класират за квалификационен турнир.
Останалите отбори приключват своето участие.
РЕЗУЛТАТИ:
Пирин-Миньор-3:1, Марек-Миньор-3:2, Пирин-Марек-1:3
Етрополе-Велбъжд-3:0, Струмска слава-Пирдоп-3:0, Етрополе-Струмска слава-3:0, Етрополе-Пирдоп-3:0, Струмска слава-Велбъжд 3:0, Пирдоп-Вербъжд-2:3
Самоков-Чорни-0:3, Самоков-Ботев-3:2, Ботев-Чорни-0:3