В малкия салон на читалището в Етрополе в петък се състоя среща с хората по проблемите на общинския бюджет. Не бяха малко тези, които проявиха интерес по най-важната дейност на местното управление.
Срещата беше открита от кмета на Общината инж.Богомил Георгиев и премина в две направления: отчет за изпълнение на миналогодишния бюджет и основните параметри на Бюджет’2011.
Отчет за миналогодишния бюджет направи Нели Сейменарова. Заместник-кметовете Росица Христова и инж. Стефан Борисов се отчетоха за направеното в техните ресори.
Въпросите от салона бяха предимно за състоянието на улици, зелени площи и благоустрояване на отделни места в общината, запазване спокойствието на гражданите и др. На всички въпроси беше даден компетентен отговор.
Предложеният на обществено обсъждане бюджет подлежи да бъде внесен на заседание на Общинския съвет, което ще бъде на 21 февруари т.г.
Подробности по отчета на менологодишния бюджет и по основните параметри на този за тази година можете да намерите на сайта на Общината etropolebg.com.