Американската поп певица Бритни Спиърс пропусна да се яви в съда в Лос Анджелис, а съдията реши да не й дава все още право да посещава децата си, съобщи местният телевизионен канал KCAL9.

26-гадишната Спиърс все пак се появи в съда, но с повече от четири часа закъснение и си тръгна оттам няколко минути по-късно без въобще да влезе в съдебната зала, явно ужасена от папараците.

Телевизията показа как тя напуска сградата на съда с голям джип, каран от шофьор, отива на църква, а след това в ресторант в предградие на Лос Анджелис, като през цялото време е преследвана от папараци.

Тя и съпругът й Кевин Фъдърлайн започнаха съдебна битка за родителски права на двегодишния Шон Престън и едногодишния Джейдън Джеймс.

На 4 януари певицата, която до неотдавна бе най-високоплатената в света, отново загуби правото за посещения на децата си.

На следващия ден тя влезе в разгорещен спор с бодигардовете на бившия си съпруг, при което се наложи намеса на полицията и хоспитализирането на поп звездата.

19 февруари е новата дата за явяване в съда, на която съдията ще реши дали да продължи мярката или ще даде право на Бритни да вижда момчетата си.