Американската певица Бритни Спиърс скоро ще получи разрешение да посещава двете си деца. Бившият й съпруг Кевин Федърлайн се е съгласил да й позволи да вижда двамата им синове, съобщи адвокатът му Марк Винсънт Каплан, цитиран от Асошиейтед прес.

Каплан съобщава, че Бритни много скоро може да получи право на посещения при децата си – Джейдън Джеймс и Шон Престън – на 1 и 2 години, след като младата певица и бившият й съпруг се споразумели за промяна в съдебна заповед, която лиши Спиърс от правото да посещава синовете си.

Бритни Спиърс няма право да вижда синовете си от инцидента в нейния дом, който доведе до първото от двете й настанявания в психиатрична клиника от началото на годината. Спиърс бе временно лишена от правото да се разпорежда с имуществото си, след като на 31 януари бе откарана с линейка в психиатричното отделение на Медицинския център на Калифорнийския университет в Лос Анджелис. Такава мярка се налага за хора, за които се смята, че не са в състояние да се грижат за делата си.

"Щастливи сме, че майката отново ще може да навлезе в живота на двете деца", добави адвокатът на Федърлайн, без да уточнява подробности по споразумението.