Кой би повярвал, че полуграмотните, руси същества от "Биг Брадър 3" пишат книга?! Тризначките Вяра, Надежда и Любов щели да творят роман за българския шоубизнес. Те се наежили да вдигнат завесата над "хайлайфа" и "висшето общество" в родината ни.

Трите сестри отрекоха, че са получавали пари срещу сексуални услуги и изразиха силното си възмущение срещу тази клевета. "Най-много страда нашата майка. Да родиш и да отгледаш дете и след това така да ти го обиждат...", подчертали в сутрешния блок атрактивните дами. Те щели да използват книгата си като инструмент, за да изчистят името си. Тя вече била наполовина готова и щяла да види бял свят през есента.

Тризнчките се чувствали недооценени и мислели да заминат за Лас Вегас, където да си дирят късмета."Ще изчакаме да се затопли и най-вероятно ще отидем в Лас Вегас. Не сме фенки на казиното, просто искаме да видим какво е там. Може да се пробваме в някоя роля, да научим езици. Мислим, че ще сме по-полезни в чужбина, отколкото в България. Страната не ни е отесняла, но тук не ни оценяват", допълнили блондинките, цитирани от БЛИЦ.