Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

И учените го доказаха - любовта трае три години

И учените го доказаха - любовта трае три години

Всичко се променя с времето в една любовна връзка. В началото и двамата прекарвате часове в чатове и разговори, без да ви омръзне.


Често излизате на срещи и прекарвате нощите си заедно в леглото. Той е най-забавният, мил и романтичен човек, а тя е по-красива, интелигентна и разбрана от всички жени на света.


Кога обаче всичко това се променя? Преди време беше изчислено, че след 7 години съвместен живот съпрузите свикват един с друг и това убива тръпката. Сега британски учени, направили изследване с участието на 2000 души, съкратиха този срок до 3 години.


67% от анкетираните признават, че след първите три години започват се дразнят от недостатъци на партньора, които първоначално са смятали са незначителни.


Освен това двойките признават, че след 3-годишен съвместен живот отношенията им стават по-прагматични и те се отдават на секс по разписание.


Много неща убиват страстта в отношенията и ги водят до деградация. Оказва се, че най-опасните за любовта са рутината, мръсните чорапи, неудобното работно време, хъркането, оплакването, занемаряването на външния вид, по-малко внимание към партньора.



Етикети към тази новина:
учени любов



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1724
Дата: 28.09.2016, 15:33

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Guest, преди 8 години
(+2) 2 0
Avatar
Най-после някой да им го каже. Много щастлив
Guest, преди 10 месеца
(+1) 1 0
Avatar
Науката не разбира много. Прави изводи на база анкета на случайни хора и нищо повече. Истината не е там.
Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com