Константин сподели, че не се дразни от славата си на плейбой - просто защото не се има за такъв. „Нека ме мислят хората за плейбой, въпреки че въобще не съм - скромен съм, не ми върви с жените... добре че се намери една да ме вземе.", казва Коцето пред „Нов фолк".

Певецът сподели още, че въпреки многобройните му срещи с жени, които има по участията и концертите си, той никога не е имал авантюра със своя фенка.

Младият татко призна, че напоследък не му се излиза толкова вечер и препочита да си стои вкъщи при семейството. „На мен от десет години насам не ми се излиза. Сега бях почивка един месец и наблегнах на фитнеса, на масажите, има видими подобрения при мен. Но... започнах работа. А на моята работа това й е кофти, че е в дискотеките, където хората ходят от време на време - един път в месеца или един път в седмицата. А аз съм всеки ден там и се веселя с тях, на тяхното ниво, с тяхната енергия. Това изтощава и нервите и психиката... всичко. Все едно плуваш под вода, без въздух", оплака се изпълнителят на „Черна роза".