След като в началото на седмицата се подложи на операция за корекция на гърдите, Азис направи дебюта им снощи на сцената на елитен чалга клуб.

Гости кръстиха първата част от шоуто му "Хоп, Кралицата в червено" повлияни от актуалния му хит и предизвикателната визия. Певецът се появи с червена мини рокля и пелерина, качил се на червени обувки с 20-сантиметров ток. Червен сатен, фонтан, изкуствен сняг и секси танцьорки придадоха допълнителен колорит на изпълненията му.

В типичния си стил, Азис бързо захвърли пелерината и остана по прилепналата по тялото му рокля, която малко след това замени с черно, прозрачно боди, което даде възможност да се види ефекта от пластичната корекция.

Сред гостите, които аплодираха шоуто му бяха манекенката Ирен Онтева, както и новата светска двойка - Денис Касъмов и Яна Стайкова. Докато българската Парис Хилтън  купонясваше със свои приятелки, Денис се отдаде на сладки приказки с приятели в лоби бара. Между двете части на концерта на Азис пък се изяви Софи Маринова, която изпълни няколко песни в чест на рождениците в клуба.