Най-после ще разберем какво точно се случи с конкуренцията на Венета Албена Вулева. Екс водещата изчезна преди няколко години, след като се снима по оскъдно бельо пред сградата на народното събрание и предаването й беше свалено от ефир.

С фитнес инструктора Недик Албена изчезна от медийното пространство, като според слуховете тя се занимавала със зарзават и държала сергия на женския пазар. В предаването "Станция нова" тази неделя Албена ще гостува на Люба Кулезич и ще отговори на хилядите въпроси около особата си.

След нея "Отчаяните съпруги" ще посрещнат Деси Банова броени дни преди да роди. Ще видите още синоптичката на Нова ТВ в един откровен разговор за любовта и емоциите на една жена, готова да стане майка. Очаквайте изповедта на една майка и нейната дъщеря, които са всичко една за друга - актрисата Искра Радева с дъщеря си Елена Станулова. А Гергана Паси ще разкрие своята формула за успех в личния и професионалния живот и ще ни покаже любимите си емоционални моменти с двете си дъщери.