Броени дни след премиерата в София най-новият български игрален филм «Tilt” идва в Ботевград. Прожекциите започват от 11 март в кино „Форум”, часовете са 16, 18 и 20, а цената на билета е 4 лева.
 „Tilt”  e първият игрален филм на режисьора Виктор Чучков-син и вече отнесе три приза на 29-ия фестивал на българското игрално кино „Златната роза” във Варна през октомври миналата година.
Ролите  са поверени на: Явор Бахаров, Радина Кърджилова, Ованес Торосян, Ивайло Драгиев, Александър Сано, Филип Аврамов, Жорета Николова и Георги Стайков
Сценарият е на братята Борислав и Виктор Чучкови, които основават продуцентската компания „Чучков Брадърс” през 2003 г. Сценарият е развит с помощта на световноизвестните консултанти Бернд Лихтенберг („Goodbye Lenin!”) и Бил Форсайт. Продуценти на TILT освен „Чучков Брадърс" са и Оstlicht filmproduktion (Германия) и БНТ. Оператор на филма е Рали Ралчев, а музиката е композирана от Виктор Чучков.
TILT е първият български филм, сниман с дигиталната кинокамера RED ONE.

Историята на филма се развива в началото на 90-те години. Четирима приятели търсят начин да спечелят пари , за да отворят собствен бар, който ще се казва TILT. При случайна среща на Сташ(Явор Бахаров) и Беки(Радина Кърджилова) се стига до страстна любовна авантюра. Внезапно бандата е заловена в нелегално разпространение на порно филми. Бащата на Беки действащ полковник, лично се заема със случая и ги заплашва със затвор. Единствения начин да ги остави на мира е Сташ и Беки да спрат да се виждат. Групата решава да избяга в малък немски град. Като бедни емигранти те попадат в поредица смешни и абсурдни ситуации. Сташ прави непрекъснати , но безуспешни опити а се свърже с Беки, накрая бандата решава да се прибере обратно. През това време България се е променила изцяло - Беки също...