Днес-16 февруари кметът на Етрополе инж.Богомил Георгиев проведе третата си от обещаните предизборно среща с хората от общината. Този път той заведе част от   работещите в Общинска администрация на среща със жителите от с.Брусен. С него беше зам.кмета Росица Христова, ръководители или техни представители от общински фирми, които имат отношение към проблемите на селото.
В краткото си слово той направи ретроспецкия на извършеното в Общината през изминалите 2 месеца от поемането на ръководството. Говори и за спечелените проекти, които засягат пряко селата или конкретно Брусен. Както и за бъдещите намерения за по-нататъшното развитие на общината.
Разнообразни по съдържание и степен на важност и болка бяха зададени въпросите, на част от които отговаряха и съответните отговорници от администрацията. От много лични, до засягащи цялото село бяха и въпросите лично към инж. Богомил Георгиев.
Това е една наистина добра инициатива, от която хората имат нужда. Особено тези от селата, където животът от години тече в едно и също еднообразно русло. На село се приемат обикновено 2 или 3 три телевизионни канала, с изключение на Брусен, няма и вестици, медицинската помощ се извършва в определени дни от седмицата, зъболекар пък отдавна не знаят какво е, за лекарства трябва да пътуват до града и .т.н  Все проблеми, които чакат да бъдат чути и най-важното да я има волята на общинското ръководство да се заеме с решаването им.