13-годишно момиче в Тампа, Флорида, което наскоро било излязло от младежки поправителен дом се опита да обере с нож един от ресторантите за бързо хранене на Буркег Кинг.     

Инцидента се случил към 9:30 сутринта в Петък. Според полицията 13-годишното момиче тъкмо било пуснато от младежки поправителен център и след като си отишло у дома, взело кухненски нож и отишло до близкия Бургер Кинг, облечено само по пижама и чорапи без обувки. 

Влизайки в заведението тя извадила кухненския нож и извикала "Дайте ми бургер!". Служителят на касата опитал да избяга, но момичето тръгнало след него с вдигнат нож във въздуха. Свидетели на случилото се твърдят, че тогава разбойничката започнала да крещи "Дайте ми чийзбургер веднага!". Гонката продължила до кухнята, когато най-накрая момичето било задържано. 

Никой не бил ранен в случилото се, като според разследващите тя го направила просто защото била гладна и искала бургер. В резултат на станалото, момичето отново се озовало в поправителния дом и е обвинена във въоръжен грабеж и кражба с взлом.