Красивата съпруга на футболиста Владо Манчев - Елеонора сериозно се е заела с бизнес дела. Нейната аптека отвори врати без фойерверки и официално откриване.

"Вместо за коктейли и украса, предпочетох да вложа всичко в самата аптека и дрогерията", обясни носителката на короната "Мисис Вселена" за 2007 година, пише slava.bg.

Освен собствени средства и спестявания, Елеонора Манчева е инвестирала и цяла година усилия за проучване на пазара, разработване и осъществяване на проекта в Студентски град в София.

В аптеката е отделено специално място за козметични продукти и хранителни добавки. „Здравето и красотата са еднакво важни за самочувствието на човек, а и козметиката е неразделна част от ежедневието ни, затова трябва да се намира на удобно място и най-важното - да се предлага от хора, които могат да дадат компетентен съвет", обяснява собственичката.

Тя подбрала персонала на аптеката така че да разполага само с компетентни кадри, които ще обслужват клиентите. Елеонора казва, че това е предизвикателство за нея и не се учудва, че много хора са посрещнали идеята й скептично. Тя е сигурна, че начинанието няма да се окаже кратка авантюра, а премерен риск, оправдан от сериозно проучване.

Преди години Елеонора имаше успешен салон за красота. Сега обаче смята, че това, в което има смисъл да инвестира и да развива като собствен бизнес е различно. „Това е само началото, плановете ми както обикновено са амбициозни и затова съм отворена за всяка професионална идея, стига да се убедя, че е работеща", коментира Манчева.