Продуцентите на "Стъклен дом" след негативното изказване на Асен Блатечки по адрес на сериала. В интервю актьорът директно оплю сапунката и я нарече "досадна", "монотонна" и "скучна", пише kliuki.bg.

След като продуцентите прочели словоизлиянията му побеснели и решили да помогнат на Блатечки да се отърве от "Стъклен дом". Така хем Блатечки нямало да се напъва насила в сериала, хем продуцентите щели да му натрият носа. Актьорът ще бъде "тактично" махнат от филма. Затова ще се погрижат сценаристите, които ще убият екранния герой на Блатечки - чичо Чарли.

"Нали иска много екшън, кървища, убийства - ето му екшън на негов гръб, с два куршума в главата", редели гневно продуцентите, обидени от критиките на актьора. Друга причина за прекратяването на ролята му е високият хонорарът.

Блатечки се обяви срещу сериала именно защото липсвали екшън и повече динамика. Според него "Стъклен дом" влизал в дупка и ставал скучен - ако продуцентите продължавали в същия дух, щели да загубят зрителите.

Зрителите пък се обявиха срещу думите на Блатечки: "Не искаме екшън и кървища, достатъчна ни е реалността в България и кървавите новини". Феновете на „Стъклен дом" се обърнаха срещу Асен Блатечки с думите: "Вън от сериала".