Едно от най-интересните културни събития в Ботевград за този сезон се очаква на 19 юни. Тогава  ботевградчани ще могат да видят двама от най-добрите български актьори – Асен Блатечки и Койна Русева в постановката „Вик за любов”. Това е новият спектакъл, в който Блатечки се изявява и като режисьор, и като актьор.
 Героят на Блатечки – Юго, е актьор със западащ имидж, мачо, пълен непукист, женен за далеч по-млада от него манекенка. За да вдъхне живот на кариерата му, неговият продуцент (Стефан Иванов) предприема рискован ход – събира го с бившата му половинка Жижи (Койна Русева). Тя е някогашна звезда, отдавна излязла от играта заради тежък алкохолизъм, но пък заедно двамата правят взривоопасна смес. Такава, каквато би накарала зрителите да препълнят театъра. Заради това всички средства са позволени.
Тандемът Блатечки-Русева работи добре заедно от няколко години. Сред досегашните им съвместни заглавия е „Побъркани от любов” от Сам Шепърд, постановка на Блатечки. В зората на кариерата си двамата играха и на сцената на Младежкия театър, после се снимаха в сериала „Морска сол”.