Американката Джулия Макнели била пленена от любовните песни на Тони Стораро. Затова, когато пристигнала в България за няколко дни, веднага пожелала да посети участие на Човека-глас.

19-годишната Джулия чула песните на Тони преди няколко години покрай свои приятели - българи, живеещи и работещи на туристическия остров Мартас Винеярд, недалеч от Бостън.

Американката дори успяла да научи някои от припевите на най-популярните му парчета и на перфектен български си припявала „шест, шест, шест".

Само ден след пристигането си, почитателката на Големия Тони и нейните познати от България се озовали в популярно фолк заведение в Студентски град. Американката обаче не подозирала, че нейните приятели са й подготвили специална изненада.

Предупреден за идването на презокеанската си почитателка, Тони Стораро я поздравил за „добре дошла" с една от любимите й песни - „Отличен (6)". Малко по-късно самата Джулия имала възможност да пее заедно с изпълнителя на Diapason Records.

Тони Стораро също останал развълнувал от срещата и малко след участието си сподели усещането си: „Изживяването беше страхотно. Много съм щастлив, че песните ми се харесват и на чужденци, живеещи на хиляди километри от тук. А Джулия е невероятна - пиша й Отличен (6) за изпълнението на български", каза изпълнителят на „Така ме запомни". „Това е поредното доказателство, че музиката е универсален език и за нея няма граници.", коментира философски той.