Яна Маринова въобще не е злобната кучка Елена, в която се превъплъщава в сериала "Стъклен дом". Всъщност бившият модел и носителка на титлата Мисис България 2004 е доста добро момиче, което никога не си е падало по лошите момчета и забранените неща.

В юношеските си години Яна е преживяла нещо, което я отказало от хулиганите. На 16 хлътнала по по-голям от нея боксьор, който я биел и дори я прострелял. "Той тръгна да краде и да се друса и в един момент започна да ме бие. Дори ме простреля в крака. И в един момент се запознах с бившия си мъж, тогава той дълго време се опитваше да ме спаси от него, направи го и аз се ожених за спасителя си", разкрива Маринова, цитирана от slava.bg.

В момента момчето на блондинката живее при бившия й съпруг, а тя се е отдала на любовта си с настоящия си съпруг Тихомир. "И двамата се разведохме и направихме сериозна крачка, това в онзи момент предизвика някакви ситуации... Сега обаче всичко е наред. Просто се влюбих в Тишо. По-скоро влюбих се в себе си, той е като мен", допълва сървайвърката на екрана и в живота.