Димитр Бербатов останал без думи, след като видял в интернет клип от участието на майка си в шоуто "В джаза". Там Маргарита се появи с огромно деколте и дебел синджир с кръст от бяло злато. "Мама се излага на стари години! Облича се като хищната хиена Петра. После как няма да я одумват хората...", възмутил се футболистът, съобщава hotarena.net.

Кичозният стил на обличане на известната родителка никак не се нравел на родната звезда и затова той рядко я канел да му гостува в Англия."Мама е голям резил! Направо не е за показване. Много я обичам, но си знам - с нея никога няма да се появя на публично място в Манчестър! ", разкрил опасенията си да не се изложи Митко.

Маргото не за първи път кара сина си да се чувства неудобно. Наскоро плъзна слух, че гаджето й е доста по-младо, което дискредитирало фамилията. Освен това тя непрекъснато правела "нововъведения" по визията си, които шокирали близките й. Преди години според мълвата г-жа Бербатова си сложила силикон в бюста и дори си татуирала дяволче на кръста. "Остава й само да се снима в "Плейбой", та окончателно да срине сина си", коментират фенове на Митко.