Кралят на попфолка демонстрира перфектна фигура и екстравагантни ботуши на висок ток по време на свое участие в Night Flight. Азис не пропусна да покаже и своята нова  татуировка, направена на дупето му, като смъкна дънките си на сцената.

Шоуто му с балет „Азис", в който се изявява красивата танцьорка Ралица, нажежиха емоциите на гостите с еротични закачки и предизвикателна хореография. Особено активна се оказа плеймейтката Светлана Василева. Блондинката отново се забавляваше в компанията на спортисти, макар да бе заявила неотдавна, че таргет групата й вече е друга.

Междувременно от днес дългоочакваният клип на Азис към актуалния му хит „Мразиш" вече е факт и предстои да се завърти в ефира на Фен ТВ. Това е първият проект, който се появява в публичното пространство, след като певецът стана част от компания Diapason Records.

Видеото е заснето от известен холандски режисьор на порно филми, чието име се пази в тайна. Знае се обаче, че негово дело са едни от най-известните гей порно продукции в света. Азис го срещнал съвсем случайно на парти в Амстердам. Когато дошло време да клипира „Мразиш", скандалният изпълнител решил да се свърже с холандеца по телефона и да му предложи да реализират проекта заедно.

Режисьорът пожелал първо да види всичко, което е правил Краля досега. След като изгледал продукциите му, се съгласил да заснеме новото му видео с думите: „Сега ще ти покажа как се представя красив мъж... по-скоро как му се придава лъскав вид".

Целта била в новото видео Азис да изглежда „като кехлибарено камъче". Холандският порно гуру пояснил, че иска да заложи на златисти и кафяви тонове и да акцентира върху природните дадености на певеца - тен и цвят на очите, а не да използва сини лещи, които не били вече на мода.

В клипа освен певеца се появяват и двама младежи. Азис обаче отрича да ги познава, което е неприсъщо за него. Досега в кариерата му всеки, снимал се в клип на Краля на фолка или е бил негово гадже, или поредният секссимвол. Макар в този случай да няма предистория за екранните му партньори, изпълнителят е категоричен, че за тези момчета тепърва ще се говори.