В неделя той ще подпише договор със собственичката на СПА-центъра във Врачеш Таня Сьоренсен и  Елзе Бергман, представител на организцията на жените-ловци в Дания. Идеята е на Сьоренсен, която ще осигури СПА-процедурите за датчанките, а Валентин Ценев ще ги настани в новопостроения си хотел.

Очаква се първата група да пристигне през месец май. Според Таня Сьоренсен този вид туризъм – “Лов и Уелнес само за жени” е последен писък на модата. В Дания има 16 000 жени с ловен билет.

Валентин Ценев е бивш общински съветник и бивш директор в ЕПИК. Той напусна в началото на миналата година ЕПИК и това се свърза с големия сканадал по повод кражбата на платина от белгийския завод.
Участието му в миналия общински съвет пък се свързва със сделка, при която той купи два общински парцела на ниски цени и почти веднага след това ги препродаде. Според неофициална информация печалбата му е била над 160 000 лева. Веднага след това Ценев започна строителството на хотел. Той се нaмира на булевард “Цар Освободител”, в началото на града откъм Трудовец.