Певицата Деси Добрева призна, че чака бебе в предаването „На кафе". Изпълнителката отпразнува в студиото, заедно с Гала, 30-ия си рожден ден, като екипът на женското токшоу я затрупа с изненади. „30-ата ми годишнина не ме плаши. Три е число на щастието, така че се радвам на този ден", сподели певицата.

След като се опита да духне всички свещички на тортата, Деси разкри тайната, която пазеше упорито от медиите няколко месеца. Варненката е в началото на шестия месец и въпреки, че не пожела да уточни кога й е терминът, стана ясно, че бебето ще е зодия Лъв. Това ще бъде първата рожба на певицата и съпругът й Мартин.

"Не се страхувам да стана родител, разбирам се прекрасно с деца и съм го докарала хиляди пъти", каза Деси. Тя дори подготвя докторат за иновативните методи на възпитание при децата.

Гала успя да трогне до сълзи рожденичката, след като включи в разговора родителите й - Нели и Петър Добреви. Те споделиха, че с нетърпение очакват да станат баба и дядо и обещаха да помагат активно в отглеждането на бебето.

Бендът на Пейо подготви и своя подарък за Деси - изпълнение на любимата й песен „Лудо младо", а певицата се включи на живо с импровизация.

Тази вечер Деси ще празнува в тесен семеен кръг, но истинският подарък, който тя сама си е подарила, е пътуване до Швейцария, заедно с най-близките й приятели. Надява се това да се превърне в хубаво изживяване, което ще запомни за цял живот.