Сашка Васева призна в студиото на Гала дълго пазена шокираща тайна. Тя се изповяда, че преди 20 години е забременяла и изоставила детето си за осиновяване.

Историята гласеше, че 17- годишната тогава Сашка заминала за Италия, където се запознала с италианеца Паоло. Невръстната девойка забременяла, но решила да не абортира, а да роди детето и да го даде за осиновяване.

"Не се чувствах сигурна, че мога да се справя. Сега, разбира се го отчитам като грешка", каза разплакана дупнишката дива.

Сашка родила момиченце, което нарекла Светла. В тайната бил просветен само нейният приятел Радо Шишарката, който намерил добро семейство да осинови детето.

В разговора в студиото пуснаха видео със самия Радо, който потвърди сърцераздирателната история. После по телефона се включи потресената майка на Сашка, която приплака задъхвайки се: "Да беше казала, а тя по чужди хора ходи. Можехме и детето да отгледаме, да не го оставяме. Сега как ще реагира баща й, като разбере?".

Гала едва сдържаше сълзите и недоумението си, но като истински професионалист се опита да се овладее. Ситуацията се нажежи, когато й подадоха в слушалката, че са открили семейството, което е осиновило детето и момичето е в студиото.

Очакваната среща от типа "Шоуто на Опра Уинфри" предстоеше да се състои. На фона на динамична музика в "На кафе" влезе млада жена, която се оказа... музикалният партньор и приятел на Васева - популярният столичен гей Extreme.

Стана ясно, че идиотската сценка е шега за първи април. Всички в студиото били подготвени за нея, включително и майката на Сашка (която заслужава награда за доброто си представяне). Само Гала и многохилядната й аудитория пред малкия екран останаха в неведение до последния момент.

Глуповатата сценка доказа за пореден път колко безцеремонна и лишена от морал е застаряващата Сашка Васева, която безнадежно се опитва да остане в полезрението на медиите.