Скандалната Сашка Васева лъсна в брутална оргия. Изпълнителката шокира всички със скандалните си изцепки, които дори бяха документирани от бившия й дуетен партньор и изпратени до пресата. Оргията, в която певицата участва надмина представите и най-смелите. Сашка определено е стигнала дъното, щом се е отдала на такива разюздани забавления.

Според интервю, което певицата е дала бившият й дуетен партньор Марио се опитвал да я съсипе. И дори я заплашвал да подкупи журналисти, които да сринат кариерата й.

Екстрийм намразил Васева, заради участието й в Пирин фолк. "Е сега това няма да ти бъде реклама. Ей сега влизаш в гроба!", гласял заплашителен смс изпратен от сценичния партньор до певицата. Изпълнителката твърди, че е възмутена от лъжите и обидите на половинката си и се държи като съвсем морална и честна жена.

Кариерата на Сашка отдавна е история, но ексхибиционистичните наклонности на дупнишката мадона все още възмущават обществото. Само преди няколко седмици певицата искаше да вкара децата си в порно риалити, а сега лъсна в още по-брутална оргия.

Междувременно се появиха и първите снимки от развратните изпълнения в дупнишките заведения. Очевидно представата на певицата за морал е доста различна от общоприетата.