Преди минути на стадион Чавдар в Етрополе завърши срещата между нашият Чавдар и Етър Велико Търново.
На два пъти Етър изоставаше в резултата и беше на косъм да си отиде победен, но успя да вземе точката след две дузпи. Още в 6-ата минута юношата на ЦСКА Благой Пасков   поведе с гол за 1:0. Три минути преди това изпусна да уцели очертанията на вратата и топката мина на сантиметри над гредата.
В 31-ата минута капитанът на "болярите" Мариян Генов реализира първия наказателен удар за своя тим. Нашите пак поведоха чрез Димитър Пиргов в 66-ата минута, но 6 минути преди края влезлият като резерва Йордан Петров оформи крайното 2:2 от бялата точка.
Макар и да не победиха, нашите момчета не могат да бъдат недоволни, защото показаха, че за тях никакви авторитети нямат място на наш терен.  След 5 мача без гол в тяхната врата, търновци си отидоха с два от Етрополе и отборът им слезе от върха в Западната "Б" група. При краен резултат 2:2 тимът на Велин Кефалов е изпреварен след този кръг от Ботев (Враца).
"Ако всички мачове в "Б" група бяха на това ниво, щеше наистина да бъде интересно. Много добър мач за ниво "Б" група. Трябваше да победим, но за съжаление на успяхме. На терена имаше от всичко", каза Джевизов след срещата.  Той не пожела да коментира дузпите за съперника, като заяви, че иска първо да гледа записа от срещата.
ЧАВДАР: Ефтимов, Стоев, Николов, Пиргов, Киров, Пашов, Чочев, Вълчанов, Тончев, Пасков, Краев (Яначков, Вълчев, Стоилков, Илиев, Колев, Михайлов, Фераресо)
ЕТЪР: Димитров, Ангелов, Костадинов, Зафиров, Иванов, Трифонов, Лапантов, Миндев, Баев, Генов, Кънев (Карканджиу, Петров, Джайеоба, Гайдаров, Ванков, Кямил, Валериев)
На 09.04.2011 Чавдар (Етр) ще играе с Чавдар (БС).