Една от примите на попфолка пести парите, които изкарва, и мъдро ги инвестира в жилища. Ивана обмислила добре какво да прави с изкараната валута и преценила, че е най-добре да купи няколко имота, където да се чувства комфортно при участията си.

Заради служебните си ангажименти тя пътува по всички краища на страната и така се родила идеята да има няколко апартамента, вместо да отсяда по хотели и разни съмнителни местенца.

Чалга звездата има голям апартамент в столицата, друг подобен в Пловдив, трети в луксозния курорт Слънчев бряг, а последният имот е в родният й Айтос. За къщата в Айтос местните твърдят, че прилича на истински палат, пише в. "Уикенд".

Новата приумица на Ивана била да купи жилище и извън страната. Колебаела се между Париж и Милано, но важната дума ще има дъщеря й, защото изпълнителката планирала да прати щерка си да учи в чужбина.

Според певицата най-прозорливо от нейна страна би било да подсигури покрив над главата на детето си. По този начин тя щяла да спести на отрочето си мъките по търсене на квартира и справяне с чисто битовите неуредици.