Премиерата на новия български сериал "Под прикритие", даде повод на Станислав Яневски да спре да се крие повече и да покаже на всички новата си приятелка.

Актьорът пристигна под ръка с дългокоса брюнетка. Той сподели, че излизат от скоро, но това не пречело отношението му към нея да бъде напълно сериозно. Девойката, която е пленила сърцето му се казва Даяна и е от Бургас.

За разлика от Яневски обаче, 18 годишната хубавица не била толкова категорична в статуса на връзката им. Двамата били се запознали във Фейсбук и все още не се знаело до къде са се развили отношенията им.

Едновременно с интернет забивките, звездата от "Хари Потър и огненият бокал" се снима и  в новия сериал на БНТ "Под прикритие". Тв премиерата на продукцията ще бъде в неделя, а следващият епизод, който ще се излъчи е на Великден.

Димитър Митовски и екипът му представиха официално филма, а за да минат по червената пътека бяха дошли и всички главни актьори: Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владо Пенев, Михаил Билалов, Александър Сано-Среброто, Ирена Милянкова, Деян Донков и Боби Турбото.