Станислав Яневски се сгоди за приятелката си - 20-годишната танцьорка Вероника, пише в-к "Всеки ден". Актьорът, който се прочу като Виктор Крум от поредицата "Хари Потър", предложил брак спонтанно преди дни, пише "Всеки ден".

"Беше изненада дори и за мен", един ден си говорехме за сватба, а на следващия й предложих в колата", споделя Яневски. Вероника казала "да" без да се замисля. Със сигурност била убедена и от годежния пръстен със сапфир, който Стани й поднесъл.

Двамата са заедно едва от година и половина, но явно са много влюбени. Те се запознават в столично заведение, където момичето всяка вечер кълчела полугола кючеци. Яневски обаче нямал нищо против работата й и фактът, че мъжете плакнат очи по сочните й форми. Той всъщност правел същото преди да се реши да я покани на среща.

"Беше любов от пръв поглед. Тя е красива, а човек първо гледа опаковката. После обаче се опознахме и се харесахме много", връща се назад актьорът.

За разлика от много свои колеги, той избягва да говори за личния си живот. Притеснява се от грозните коментари на завистници, както и от слуховете, които могат да помрачат щастието му.