Преслава нагази и в кино индустрията. Продуцентите на комедийния сериал на bTV "Столичани в повече" успяха да привлекат една от любимките на родните чалга фенове като актриса.

Едрогърдата певица била изключително ентусиазирана от възможността да покаже артистичните си заложби. Поп фолк изпълнителката ще играе себе си, което ще я улесни максимално. Тя разчита на дългия си стаж в модерния фолк и десетките заснети клипове, в които й се е налагало да показва творчество.

Преслава пристигнала по-рано за снимките, горяща от нетърпение. Според продуцентите, присъствието на фолк фурията ще се отрази положително на имиджа и популярността на филма. Сериалът включва интересен актьорски състав, който ще бъде обогатен с чалга звездата.

Напоследък е много актуално да се канят известни личности в различни сериали. Златка Райкова събира погледите на мъжката аудитория в "Забранена любов", Диляна Попова сее сексапил в "Love.net", сега дойде ред и на една от емблематичните попфолк изпълнителки.

Оказва се, че телевизията и киното са най-желани за родните ни звезди. Всички, малко или много, се стремят към тях. Изключение не направи и певицата от Добрич. Изпълнителката на "Водка с утеха" е спрягана като една от най-желаните жени в България. Вероятно и това е повлияло на решението на продуцентите на "Столичани в повече" да поканят кипящата от енергия певица.