Албена Вулева, която се завърна на екран смирена и без цинизми със светското предаване  „Панаир на суетата" по ТВ7, смята че бившото й "Сигнално жълто", което я направи най-големия враг на звездите у нас е остаряло и ненужно.

"Днес такова шоу не би имало успех, най-малкото защото пиперливият и дори на моменти вулгарен език вече се наложи като официален. Стигнахме дотам политици да се наричат „педераст", „кретен" или „идиот", така че обидните думи не правят впечатление никому", смята тв водещата.

„По принцип нещата са така поставени, че медиите са силната страна във взаимоотношенията с така наречените звезди. Последните имат много по-голям интерес да са в добри отношения с медиите, отколкото обратното. Нека не забравяме, че именно медиите са тези, които създават и сриват звезди", напомня скандалната дама и пояснява: "Важно е да се знае, че „Сигнално жълто" беше шоу, моя скандална роля. Просто такова е било амплоато ми. Не съм зла кучка, а човек с чувство за хумор, който не пести истината" - разкрива известната водеща, пишат от kliuki.bg.