Сексапилната блондинка Яна Маринова, която стана известна покрай участието си в българския сериал "Стъклен дом" разкрила, че си пада по малки... мъже. Малки, но само на възраст, а не по някакви други критерии, научиха от kliuki.bg.

За това се изпуснали близки до Яна Маринова. Яна се омъжи с втория си мъж Тихомир преди около година. Въпреки това обаче тя искала в сексуалния й живот да има тръпка, затова от време на време се шегувала пред приятелки, изричайки за някой мъж думи като: "Ей, този малкия, вижте го какъв е сладур! Да го изхрускаш направо!", забавлявала се звездата от "Стъклен дом".

Към култовите изказвания може да прибавим какви фрази използвала, за да се изтъкне. Любими нейни фрази били: "Хвани си кака да те отрака." и "Не е като да нямам опит.", за да изтъкне богатия си личен опит в света на сексуалните преживявания.

Неслучайно Яна Маринова не веднъж си е признавала, че е почти аналог на героинята си от "Стъклен дом" - разкрепостена дама без задръжки, която обича секса.

Наскоро се появиха и информации, че блондинката много обичала Тишо да я връзва, докато правят секс. Това настина карало актрисата да настръхне и я възбуждало. Изглежда обаче, че спортистът ще трябва да й "стегне каишката", ако иска да не хукне по някой младок.