Любимецът на народа Митьо Пищова вече е забравил, че в началото на февруари щеше да се гътне от масивен инфаркт и е готов с пълни шепи отново да граби от живота. Митьо обяви, че се жени. Няма шега, няма майтап!

Митьо ще мине за четвърти път под венчилона 6 май от 12.00  в Троянския манастир.  Всички са добре дошли да поздравят влюбената двойка. След това празникът ще продължи в ресторант „България"- Троян, където Сашка Васева и Устата ще забавляват младоженците и стотиците гости, поканени на събитието.

Тайнствената булка на Митьо е бивша манекенка, подвизавала се в Италия до скоро. В момента живее в малко селце до Троян, но Митьо ще си я прибере вкъщи, признава той пред клюки.бг

Сред поканените ВИП гости на сватбата са Иван Славков - Батето, Венета Райкова, Албена Вулева, Константин, Райна, Слави Трифонов, Иван и Андрей и много други.

„Празникът ще бъде неповторим!", обещава Пищова пред сайта. Дали ще има кебапчета и кюфтета, не е ясно, но в основното меню ще присъства традиционното за Гергьовден агнешко.

Не е ясно дали Митьо ще се кротне след сватбата или отново ще си набелязва "жертви", за да ги "пори като риби" и "Пълни като еклери"