"Роден съм на Голяма Богородица, на гробищата, в специална година, в която има слънчево затъмнение", разказа той пред Нова телевизия в опит да обясни защо познава всичко, което ще стане в Къщата на "Биг Брадър". "Познах, че колежката Цеце ще излезе преди финала, знам и кой ще е победителят", убедително заяви Пищова. "Аз съм любимец на България, когато бях в Къщата, имах един от най-големите положителни вотове", твърди той.

Той не пропусна да каже мнението си за една от участничките - пловдивчанката Лили Ангелова. "Лили не влиза в моите критерии, има дебело дупе, Пацо правилно забеляза това. За мен пловдивчанката е тапишон, не става за моделка. Българската мода е различна и Цеце няма как да се наложи като моделка", смята великотърновския шаман.

"Против съм това моделите да работят друго, против съм модата да граничи с простотията, не харесвам как колегите напиват момичетата и им правят и други неща. Не съм възпитан да правя така, толкова години не съм пил, не съм пушил, това за мен са чужди неща".

"В България има агенции, които взимат на бащата на момичето 600-700 лева за да му направят снимки, това не е добре", разказа още Пищова. Според него тризначките обиждат телевизията, това е простотия, не могат нито предаване да правят, нито с нещо друго да се занимават. България ги мрази, те се преекспонираха, взеха се много насериозно.