Чарли Шийн и Брук Мюлер вече не са съпруг и съпруга и според закона. Двамата подадоха документите за развода още преди месеци, но процедурата се протака заради проблемите на двамата родители.

И Чарли, и Брук трябваше да минат през тест за наркотици (който в техния случай се оказа доста проблемен), преживяха и съдебната битка за децата си, където заседателите се чудеха кой родител би бил по-малко вреден за тях.

Що се отнася до най-важната им битка за парите и имотите, ситуацията в крайна сметка остава следната: Брук Мюлер ще получава по 55 000 долара месечно като издръжка на Боб и Макс -двамата им синове.

В документа по делото специално е записано че "при никакви условия издръжката за децата не трябва да е по-малка от тази, която получава предишната съпруга на Чарли - Денис Ричардс за двете си деца от нея - Сам и Лола".

Русокосата вече разведена хубавица грабва и тлъст дял от парите на Шийн. В кеш тя трябва да вземе 758 000 долара, както и 1 млн. долара като част нейна част от имотите.

Въпреки че битката в съда приключи и официално, според слуховете двамата са толкова лошо настроени един към друг, че са готови да пренесат войната помежду си отвъд съдебната зала и да започнат да се критикуват публично пред медиите.